Enquête wijst mogelijk op Mario Party Superstars-dlc


Te den enquête, zo meldt VideoPanda7113 op Reddit, wordt gevraagd waar gamers graag dlc van zullen willen kopen. Den games Hot Wheels Unleashed, Mario Kart 8, Animal Crossing: Happy Huis Paradise plusteken Mario Party Superstars wordt gezegd. Enig laatstgenoemde spel heeft nooit dlc gekregen, dus den vermelding is opvallend.

Dit bevestigt echter noch dat er huwelijk dlc zoals den spel komt: ie is zowel mogelijk dat den enquête, diegene via YouTube wordt uitgerold, vanwege ene andere partij is geproduceerd diegene noch op den hoogte is van ie waarheid dat er geen dlc voordat Mario Party Superstars verkrijgbaar is.

Afgelopen oktober kwam er via ene datamine alreeds zoals buitenshuis dat er meer spelborden voordat Mario Party Superstars gepland stonden – mogelijk nog ene hint dat er dlc te den maak is voordat den spel.


 • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

  Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard aangeklaagd vanwege stamhuis van werknemer diegene zelfmoord pleegde 07 maart 2022 11:03


 • Gotham Knights

  Op Steam verscheen kortstondig ene Gotham Knights-bèta 07 maart 2022 10:03


 • Elden Ring

  Strijdperk te Elden Stadionring hint mogelijk zoals multiplayer-dlc 07 maart 2022 10:03


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 07 maart 2022 09:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader