Lost Judgment-uitbreiding The Kaito Files komt eind maart uit


Dat hebben ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio plusteken verspiller Sega gedaan. The Kaito Files komt op 28 maart uit voordat alle platforms waar den spel op vacant is plusteken gaat 29,99 euro kosten. Mensen diegene den Ultimate Edition van den spel hebben of den seizoenspas hebben gekocht, ontvangen den uitzetting kosteloos.

Toneelspelers regeren te The Kaito Files den ‘spierstelsel’ van den Yagami Rechercheur Agency, tegenstelling Masaharu Kaito. Hij neemt eentje nieuwe zaak aan diegene centraal staat te den uitzetting. Hij heeft unieke Primal Focus-technieken plusteken twee vechtstijlen. Den uitzetting speelt zichzelf na den gebeurtenissen van Lost Judgment over.

Lost Judgment is verkrijgbaar voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One. Ie is eentje voortzetting op Judgment, dat ontwikkeld is indien eentje soort spin-off van den Yakuza-reeks.

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files

Lost Judgment: The Kaito Files


 • Grand Theft Wagen 5 voordat PS5 plusteken Xbox Series X kopen: alle winkels plusteken verheerlijken 07 maart 2022 15:03


 • Doom 2

  Verrassend Doom 2-level haalt meer dan 25.000 euro op voordat Oekraïne 07 maart 2022 15:03


 • Perfect Dark

  ‘Volmaakt Dark-gameplay wordt tijdens Microsofts E3-showcase getoond’ 07 maart 2022 14:03


 • PUBG

  Nft-skins te PUBG: Battlegrounds wordt overwogen 07 maart 2022 14:03


 • Nintendo Switch Online

  Nintendo Switch Online-app voorzien van update 07 maart 2022 14:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader