Nintendo Switch Online-app voorzien van update


Daardoor is den app nu gedurende versie 2.0.0 aanbeland. Hiermee is ie nu onder andere mogelijk wegens te zien welke Switch-vrienden online zijn. Zowel vermag men zelf den settings voordat diens online status bijstellen te den app. Voorheen kon dit uitsluitend op den Switch zelf.

Voorts heeft den app ene verrassend uitwendig gekregen plusteken is ie nu mogelijk wegens iemands inherent Friend Code te zien. Nintendo laat daarnaast weten dat “andere kleine wendingen zijn doorgevoerd”, nu geven ie winkelbedrijf daarginds geen verdere details overheen.

Vorige week bracht Nintendo nu ene update uit voordat Nintendo Switch Online op den console zelf. Ermee zijn allerlei missies toegevoegd voordat Online-leden, waarmee men Platinum-punten vermag verdienen wegens diegene vervolgens uit te geven aan wallpapers, icoontjes plusteken fysieke items uit den Nintendo Store.


 • State of Play

  ‘PlayStation zendt dit maand nieuwe State of Play uit’ 07 maart 2022 13:03


 • Pillars of Eternity 2: Deadfire

  Pillars of Eternity 2: Deadfire komt noch meer zoals Nintendo Switch 07 maart 2022 13:03


 • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

  Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard aangeklaagd vanwege stamhuis van werknemer diegene zelfmoord pleegde 07 maart 2022 11:03


 • Gotham Knights

  Op Steam verscheen kortstondig ene Gotham Knights-bèta 07 maart 2022 10:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader