Ook Activision Blizzard stopt verkoop van games in Rusland


Dat meldt ie handelsbedrijf ter ene persbericht. Dit zoals beweegreden van den Russische invasie van Oekraïne. Daarnaast verstrekken ie handelsbedrijf aan dat ie zoals wegen blijft zoeken wegens Oekraïense inwoners te promoten. 

Eén van diegene wegen is dat ie alle giften van werknemers van ie handelsbedrijf verdubbelt. Voordat elke dollar diegene ene werknemer doneert, doneert Activision Blizzard er twee. Tussentijds is er ofschoon meer dan 300.000 dollar opgehaald.

Den premier van Oekraïne verzocht vorige week gamebedrijven wegens te uitvallen met ie verkopen van games ter Rusland. Daarginds hebben onder andere CD Projekt Red, Microsoft, Epic plus Electronic Dokter publiek aan gegeven.


  • Worstelbedrijf kondigt actiefiguurtjes gebaseerd op Street Fighter aan 07 maart 2022 08:03


  • Enquête wijst mogelijk op Mario Party Superstars-dlc 07 maart 2022 08:03


  • Epic Games Store

    Epic Games Store-spellen kunnen noch meer ter Rusland gekocht wordt 07 maart 2022 08:03


  • Gran Turismo 7 is weer ter vorm – Ron plus Erik Podcast 375 07 maart 2022 07:03


  • valorant

    Riot doneert Battle Pass-opbrengsten Valorant aan goede doelen Oekraïne 06 maart 2022 12:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader