Op Steam verscheen kortstondig een Gotham Knights-bèta


Op Reddit ontdekte men den vermelding van den bèta. Hoewel diegene postbode tijdelijk is verwijderd, zijn den details van den ‘Gotham Knights Playtest’ nog steeds te zien op SteamDB, waar alles watten op Steam verschijnt wordt bijgehouden. Den bèta zullen 82,5 GB vitaal zijn.

Ie is mogelijk dat verspiller Warner Bros. vanaf ongeluk den bèta te vroegtijdig publiceerde. Officieel is namelijk geen bèta aangekondigd. Voordat zover vertrouwd komt den spel, diegene wordt ontwikkeld om Batman: Arkham Origins-makers Warner Bros. Montreal, ter den loop van dit schooljaar uit op PS5, PS4, Xbox-consoles plusteken pc.

Te den spel vechten toneelspelers indien Batgirl, Nightwing, Red Hood plusteken Robin tegen schurken, diegene na ie overlijden van Batman Gotham City overnemen. Den spel bevatten ene open wereld, waar toneelspelers solo of online met ene ander missies uitvoeren. Ongeacht ie hoofdverhaal moeten den stad ‘ontwikkelen’ plusteken nieuwe content bieden.


 • PUBG

  Nft-skins ter PUBG: Battlegrounds wordt overwogen 07 maart 2022 14:03


 • Nintendo Switch Online

  Nintendo Switch Online-app voorzien van update 07 maart 2022 14:03


 • State of Play

  ‘PlayStation zendt dit maand nieuwe State of Play uit’ 07 maart 2022 13:03


 • Pillars of Eternity 2: Deadfire

  Pillars of Eternity 2: Deadfire komt noch meer zoals Nintendo Switch 07 maart 2022 13:03


 • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

  Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader