Pillars of Eternity 2: Deadfire komt niet meer naar Nintendo Switch


Dat heeft uitgeverij Versus Evil aangekondigd. Te 2018 worden aangekondigd dat den spel zoals Switch zullen komen, maar dat gaat noch meer voorvallen. Ene duidelijke reden gaf den uitgeverij noch – enig dat er inwendig veel overleg is voltooid.

Te 2019 kwam den eerste Pillars of Eternity zoals Nintendo Switch. Vorig schooljaar kondigde den uitgeverij aan dat ie geen updates meer voordat den Switch-versie zullen uitbrengen, omdat Versus Evil zoals inherent zeggen den limitatie van den hardware had bereikt.

Den Pillars of Eternity-games zijn ontwikkeld ingevolge Obsidian Entertainment, dat tussentijds onderdeel is van Microsoft. Ie voortzetting gaat voorts waar ie origineel eindigde. Toneelspelers gaan op eentje tweede trektocht zoals den wereld van Eora, waarbij Deadfire Archipelago wordt bezocht.


 • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

  Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard aangeklaagd ingevolge geslacht van werknemer diegene zelfmoord pleegde 07 maart 2022 11:03


 • Gotham Knights

  Op Steam verscheen kortstondig eentje Gotham Knights-bèta 07 maart 2022 10:03


 • Elden Ring

  Kampplaats te Elden Stadionring hint mogelijk zoals multiplayer-dlc 07 maart 2022 10:03


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus inlichting op eentje rij 07 maart 2022 09:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader