Battlefield 2042-update met scorebord komt vandaag uit


Dat heeft Dice toestaan weten. Update 3.3 had werkelijk vorige week uit willen komen, maar worden op ie laatste ogenblik uitgesteld. Met den update wordt tenslotte ene verhelderend scorebord aan den spel toegevoegd, zodat toneelspelers tijdens potjes kunnen zien hoeveel kills plus deaths zij hebben plus watten den stand is. Zowel lost den update enkele andere problemen op, zoals ter den patch notes te oplezen valt.

Vandaag komt zowel den Steadfast Exclusive Legendary Bundle uit. Iedereen diegene den Gold Edition plus Ultimate Edition van den spel heeft, tevens den Year 1 Pass plus Ultimate Pack-upgrade, ontvangt dit postpakket, dat is bedoeld mits danken voordat mensen diegene den spel ondersteunen. Hierin zitten enkele skins voordat wapens plus voertuigen, tevens ene decor plus voorbeeldfiguur voordat ene spelerskaart. Te ene van den onderstaande plaatjes is alle inhoud te vinden.

Battlefield 2042

Battlefield 2042


 • God of War PC

  The Expanse-makers zullen aan schepper of War-serie werken 08 maart 2022 08:03


 • World of Warcraft: Shadowlands

  Blizzard onthult ter april ene nieuwe World of Warcraft-uitbreiding 08 maart 2022 08:03


 • Datamine wijst mogelijk op meer sporten ter Nintendo Switch Sports 08 maart 2022 08:03


 • Dead Space-livestream wordt aanstaande vrijdag gehouden 08 maart 2022 08:03


 • Forspoken

  Forspoken uitgesteld zoals oktober 08 maart 2022 08:03Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader