Bethesda-handelsmerk bevat mogelijke nieuwe game Spyteam


Dat meldt Skullzi op Twitter, met eentje screenshot van ie label dat te januari van dit klas worden hernieuwd voort Zennimax Media Inc. Den naam Spyteam gaat alreeds langer rond te geruchten, maar ontwikkelaar Bethesda heeft nog immer niets bevestigd overheen den mogelijk nieuwe IP. Ie hernieuwen van ie label houdt den geruchten te ieder geval welnu te stand.

Spyteam dook te 2020 alreeds op te eentje soortgelijk label, maar dat label bleek alreeds te 2015 aangevraagd te zijn. Ie is vaag of ie wegens eentje spel van ontwikkelaar Bethesda gaat. Zij zullen hun handen namelijk vol hebben aan onder andere Starfield, dat dit klas uit moeten komen. Zowel valt Ghostwire: Tokyo onder Bethesda: diegene spel komt 25 maart alreeds uit.

Den persoon diegene te 2020 ie originele label ontdekte, speculeerde dat ie project afkomstig is van Human Head Studios, dat er alreeds aan werkte voordat zij werden overgenomen voort ZenniMax plusteken eentje naamsverandering ondergingen. Den studio heet nu Roundhouse Studios.

Ie spel worden destijds omschreven mits eentje “online, team-based PvPvE third-person shooter gebaseerd op eentje volwassene comic-licentie”, zoals te oplezen wasgoed op den LinkedIn-pagina van eentje voormalige Roundhouse Studios-programmeur.

Ie valt te bezien of Bethesda heus iets met ie label gaat uitvoeren. Vaak wordt dit soort handelsmerken vernieuwd voordat ie geval dat zij er uiteindelijk nog iets mee willen uitvoeren, ie betekent noch dat eentje spel genaamd Spyteam nu te actieve ontwikkeling is.


 • Fallout 76 krijgt nog minstens vijf klas lang nieuwe content 08 maart 2022 11:03


 • Lego Star Wars: The Skywalker Saga

  Dit personages zitten te den Character Collection van Lego Strak Wars: The Skywalker Saga 08 maart 2022 11:03


 • Grand Theft Automaat 5 kost voorbijgaand 9,99 euro op PlayStation 5 08 maart 2022 10:03


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042-update met scorebord komt vandaag uit 08 maart 2022 08:03


 • God of War PC

  The Expanse-makers zullen aan schepper of War-serie werken 08 maart 2022 08:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader