'Eerste Intel Arc-gpu's voor desktops verschijnen in mei-juni'


Den eerste grafische kaartspel van Intel Arc zijn alreeds langer te onzekerheid gehuld. Intel hielp vorige maand ene boel geruchten den wereld uit met ene geüpdatete roadmap, maar volgens bronnen van Igor’s LAB zullen ene totdat drietal desktop-kaarten alweer uitgesteld zijn.

Met verwachte releasedata te mei plus/of juni voldoet Intel nog steevast aan den gelofte van ene lancering te ie tweede kwartaal, maar Igor Wallosek spreekt overheen vertraagde tape-outs voordat den productiemodellen. Origineel hadden den definitieve kaartspel rond dit tijdsperiode alreeds afgebakken willen wordt, maar Wallosek claimt dat den completering van producties totdat twee weken zometeen plaatsvindt dan gepland.

Wallosek verwijst daarbij verstaanbaar zoals ene zogenaamde “SKU 1 totdat plus met SKU 3”, watten overduidelijk op den high-end desktop-gpu’s van Intel zullen wijzen. Vooralsnog heeft Intel geen precieze desktopkaarten onthuld, laat staan voorzien van specificaties. Den bronnen van Igor’s LAB permitteren echter doorschemeren dat den Alchemist-generatie van Intel te ieder geval drietal verschillende desktop-gpu’s wetenschap. 

Veel specificaties plus zeker den prestaties blijven speculatief, maar voorheen gelekte gegevens toont aan dat den DG2-512EU den zwaarste grafische chipset van Intel betreft, met maximaal 512 rekeneenheden aan halskraag. Vroeger liet Intel zelf alreeds doorschemeren dat den topkaart te ie aanbod, waarvan prestaties op RTX 3070-niveau verwachten wordt, ene richtprijs van 825 dollar zullen dragen.


  • Render van de AMD Radeon RX 6000 videokaart.

    Verwachte revisies voordat RX 6000-gpu’s verschijnen mogelijk te april 08 maart 2022 15:03


  • Druppel-in-display voordat den Spel Boy Advance is wieg voordat den onkundige 08 maart 2022 15:03


  • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

    Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03


  • AMD plus Intel werkstaking chiplevering zoals Rusland plus Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Openbreken v3 Voor-gameheadset 04 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader