Fallout 76 krijgt nog minstens vijf jaar lang nieuwe content


Dat meldt Fallout 76-design director Mark Tucker te gesprek met AusGamers. “Jouw zullen ie wieg vinden wegens te zien watten ik nu op mijn monitor heb, want ik werkgelegenheid aan eentje vijfjarige routekaart”, aldus Tucker.

“Wij hebben langetermijnplannen, maar hoe voorts wij [in de toekomst] gaan, hoe vager ie wordt omdat wij onzerzijds gaandeweg afstemmen plusteken inspelen op watten toneelspelers willen plusteken uitvoeren. [..] Veel van mijn tijdstip zit nu te ie plannen van den komende trio totdat vijf schooljaar”, zegt Tucker.

Verwachten echter noch straks eentje project voordat den komende vijf schooljaar aan Fallout 76-content te zien, ie lijkt erop dat den routekaart vooral inwendig tweedehands wordt. Gaandeweg zullen content aangekondigd wordt, zoals Bethesda recentelijk den plannen voordat dit schooljaar bekendmaakte. Ie achtste seizoen van ie spel is netwerken gestart plusteken bevatten allerlei buitenaardse elementen. 

Ie is te ieder geval verhelderend dat Fallout 76-spelers den komende tijdstip nog noch verlegen zullen zitten wegens nieuwe content. Sinds den release te 2018 heeft den mmo alreeds intact watten wendingen ondergaan: van den toevoeging van menselijke npc’s plusteken dialoogopties, totdat verhaaluitbreidingen plusteken den potentie wegens private servers op te zetwerk.


 • State of Play

  Sony zendt morgenavond eentje nieuwe State of Play uit 08 maart 2022 16:03


 • Nieuwe Steam Deck-reserveringen wordt schrede vanaf vierde kwartaal geleverd 08 maart 2022 15:03


 • Rocket League

  Zesde seizoen Rocket League begint ochtend 08 maart 2022 15:03


 • Render van de AMD Radeon RX 6000 videokaart.

  Verwachte revisies voordat RX 6000-gpu’s verschijnen mogelijk te april 08 maart 2022 15:03


 • Glover

  Klassieke Nintendo 64-platformer Glover komt zoals pc 08 maart 2022 15:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader