Grand Theft Auto 5 kost tijdelijk 9,99 euro op PlayStation 5


Dat blijkt uit geüpdatete verheerlijken op den PlayStation Store plus Microsoft Store. Volgens den PlayStation Store gaat ie wegens eentje ‘speciale introductieprijs’, diegene geldt van 15 maart totdat 15 juni 2022. Den reguliere prijs van den spel is 39,99 euro.

Xbox Series X- plus S-gebruikers krijgen volgens den Microsoft Store den tweede korting plus vereffenen totdat plus met 14 juni 19,99 euro. Ter beide versies is zowel den singleplayermodus mits GTA Online inclusief.

Ie is nog vaag voordat welke prijs den fysieke versies van den spel ter den winkels komt te ligt. 

GTA 5 PS5

Grand Theft Wagen 5 verschijnt op 15 maart voordat den huidige mensenleven consoles. Den nieuwe versies bevatten verschillende grafische verbeteringen plus trio grafische modi.

Zo is er den Fidelity-modus, met eentje native 4k-resolutie plus ray-tracing op PS5 plus Xbox Series X, plus opgeschaalde 4k op Xbox Series S. Daarbij draait den spel ter 30 frames vanaf tellen. Voorts is er Voorstelling-modus, waarin den spel op PS5 plus Xbox Series X ter 60 fps plus opgeschaald 4k draait. Op Series S draait den spel ter 1080p. Totdat slot is er op PS5 plus Xbox Series X eentje Voorstelling RT-modus, met opgeschaald 4k plus 60 fps plus ray tracing.

Voorts inhouden den current gen-versie verbeteringen mits snellere laadtijden, meer mensen plus verkeer op straat, meer planten, verbeterde waterreflecties plus meer. Op PS5 wordt er gebruikgemaakt van haptische terugkoppeling plus den adaptieve triggers. Zowel is er 3D Audio op PS5 plus Spatial Sound op Xbox Series.

Zowel maakt den PlayStation 5-versie gewoonte van haptische terugkoppeling van den DualSense-controller, Tempest 3D-audio verwedden plus snellere laadtijden genereren.

Totdat slot vermag gemaakte voortgang op oudere consoles vermag eenmalig overgebracht wordt zoals den current-gen-versie. Idem geldt voordat Grand Theft Wagen Online-personages plus -progressie. Voordat PlayStation Plus-bezitters is GTA Online var 15 maart totdat plus met 14 juni kosteloos te downloaden.


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042-update met scorebord komt vandaag uit 08 maart 2022 08:03


 • God of War PC

  The Expanse-makers zullen aan heer of War-serie werken 08 maart 2022 08:03


 • World of Warcraft: Shadowlands

  Blizzard onthult ter april eentje nieuwe World of Warcraft-uitbreiding 08 maart 2022 08:03


 • Datamine wijst mogelijk op meer sporten ter Nintendo Switch Sports 08 maart 2022 08:03


 • Dead Space-livestream wordt aanstaande vrijdag gehouden 08 maart 2022 08:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader