Have a Nice Death is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam


Te den spel sluipen toneelspelers ter den vel van Death, den overwerkte CEO van Death Incorporation. Daarbij treinen zij den zogenaamde Sorrows op, losgeslagen wezens diegene zielen verzamelen. Te eentje nieuwe trailer van den spel, diegene dient mits eentje instructievideo voordat nieuwe ‘werknemers’, wordt den verschillende ruimtes plus werknemers van ie nering geïntroduceerd. Voorbeelden van dit bedrijfsafdelingen zijn Ziektes, Verslavingen plus Vervuiling.

Dertig wapens plus spreuken

Volgens ontwikkelaar Magic Vormgeving Studios wordt ter elk level nieuwe, uitdagendere vijanden geïntroduceerd. Toneelspelers opstarten den spel met eentje zeis, maar naarmate den spel vordert komen weids dertig unieke wapens plus spreuken vacant. Diegene kun jouw uit plus toe vinden tijdens ie verkennen van den levels of kopen erbij ie bedrijfswinkeltje. 

Ongeacht standaardvijanden heb inhouden den spel verschillende (mini-)chefs diegene den werkvloer onveilig maken. Death beschikt daarbij overheen zowel combinatie-aanvallen mits oplaadbare plus speciale bestormen. Hoe meer zielen toneelspelers verzamelen, hoe meer strafbaar (‘Soulary’) toneelspelers verdienen wegens uit te geven aan wapens, uitrusting, spreuken plus leegeten. Wanneer toneelspelers sterven, opstarten zij vooraan ter eentje level. 

Ontwikkelaar Magic Vormgeving Studios schenken aan ‘hierbinnen eentje schooljaar’ den volledige spel uit te willen brengen. Diegene inhouden eentje concluderend narratief , evenals ‘meer variatie ter levels, chefs, spreuken, verschillende moeilijkheidsgraden plus meer’.


 • Superhot

  Ontvang zowat 1000 games voordat eentje gift aan Oekraïne via Itch.io 08 maart 2022 12:03


 • Bethesda

  Bethesda-handelsmerk inhouden mogelijke nieuwe spel Spyteam 08 maart 2022 12:03


 • Fallout 76 krijgt nog minstens vijf schooljaar lang nieuwe content 08 maart 2022 11:03


 • Lego Star Wars: The Skywalker Saga

  Dit personages zitten ter den Character Collection van Lego Strak Wars: The Skywalker Saga 08 maart 2022 11:03


 • Grand Theft Automaat 5 kost voorbijgaand 9,99 euro op PlayStation 5 08 maart 2022 10:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader