Krijg bijna 1000 games voor een donatie aan Oekraïne via Itch.io


Den gedichtenverzameling heet Bundle for Ukraine plus inhouden maar liefst 991 games. Geeft schenkkan vanaf 10 dollar plus daarginds ontvang jouw den hele spellencollectie voordat terug. Alle opbrengsten gaan zoals twee humanitaire organisaties diegene inwoners van Oekraïne te poetsvrouw vuren tijdens dit verschrikkelijke oorlog.

Bundle for Ukraine inhouden content van meer dan 732 game-ontwikkelaars, waaronder kennis titels mits Celeste, Superhot, Towerfall Ascension, A Short Hike plus Sundered: Eldritch Edition. Zowel inhouden den gedichtenverzameling eentje stapel minder kennis titels – veel afkomstig van indie-ontwikkelaars -, zoals, A Mortician’s Tale, MewnBase, Locus plus This Spel Takes Place ter Your Huis Town, wegens maar eentje twee willekeurige titels te vermelden.

Den gedichtenverzameling wasgoed eentje initiatief van Necrosoft Games, den maker van onder andere Gunhouse, Oh Deer! plus Hyper Gunsport. Sindsdien voegden wijd 700 andere ontwikkelaars zichzelf ter ie initiatief.

Alle opbrengsten wordt verdeeld onder ie International Medical Corps plus Voices of Children, eentje organisatie ter Oekraïne diegene “nageslacht helpt omgaan met den verschrikkingen van oorlog, PTSS, ie teruggaan zoals schoolgebouw plus teruggaan zoals weer kleuter zijn.”

Den minimumdonatie is 10 dollar, watten eentje peulenschil is voordat zo’n gigantische collectie games. Namelijk betaal jouw normaal gesproken ofschoon zoveel voordat eentje spel mits Celeste. Op den webpagina van den gedichtenverzameling staat dan zowel eentje oproep wegens ondanks den lage instapprijs zoveel mogelijk te schenken.

Op uur van schrijven staat den winst op 576.800 dollar, ie doelwit is eentje miljoen dollar. Reeds wijd 38.600 mensen hebben eentje schenking gedaan, met eentje gemiddelde schenking van 14,92 dollar. Den topdonatie is 1536 dollar.

Jij hebt nog tien dagen den tijdstip wegens te schenken. Dat schenkkan via dit listig.


 • Bethesda

  Bethesda-handelsmerk inhouden mogelijke nieuwe spel Spyteam 08 maart 2022 12:03


 • Fallout 76 krijgt nog minstens vijf schooljaar lang nieuwe content 08 maart 2022 11:03


 • Lego Star Wars: The Skywalker Saga

  Dit personages zitten ter den Character Collection van Lego Strak Wars: The Skywalker Saga 08 maart 2022 11:03


 • Grand Theft Automaat 5 kost voorbijgaand 9,99 euro op PlayStation 5 08 maart 2022 10:03


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042-update met scorebord komt vandaag uit 08 maart 2022 08:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader