Verwachte revisies voor RX 6000-gpu's verschijnen mogelijk in april


Den vermeende lekken worden gepubliceerd op ie Chineestalige Chiphell-forum, doorheen eentje relatief degelijk gebleken gebruiker. Dit claimt dat den refresh bestaat uit den Radeon RX 6950 XT, RX 6750 XT plus RX 6650 XT, welke voordat “20 of 21 april” op den programma staan. Onmiskenbaar krijgt den populaire RX 6800 XT vooralsnog geen soortgelijke update, zo lijkt den opsomming gpu’s doorheen te schemeren. 

Den zogenaamde RX 6×50 XT-revisies zullen elk met 18 Gbps geheugenmodules komen (tegenover den 16 Gbps bandbreedte van hun voorgangers) ter uitwisseling voordat eentje “ietwat duurdere” prijsoverweging. Overheen andere details worden doorheen den forumbezoeker noch gesproken.

Zowel zullen eentje zogenaamde RX 6400-kaart rond dezelfde tijdsperiode onthuld wordt, welke voordat ie allerlaagste segment bedoeld is, nog ietwat onder den recente RX 6500 XT. Verdere details overheen den nieuwe desktopvideokaart bleven uit. 

Productafbeelding van AMD's eigen referentiedesign van de Radeon RX 6600 XT-videokaart.

Den discussie op Chiphell kenmerkt noch den eerste keer dat eentje refresh voordat AMD’s RX 6000-generatie gezegd worden. Start vorige maand worden den overkomst van den RX 6X50 XT-revisies alreeds ooit voorheen voorspeld doorheen eentje kennis ingewijde, zij ie destijds nog met eentje opwachting ter juni of juli. Zowel waarna gold den verwachting alreeds dat den update vooral eentje versnelling van den geheugenmodules zullen betreft.

Ongeacht ie snellere memorie is weinig vertrouwd overheen den mogelijk aanstaande videokaarten van AMD. Zoals alreeds ie schijnt blijft zowel ie procedé onveranderd erbij TSMC’s 7 nm node, waar AMD voordat ie geüpdatete laptopsegment plus den nieuwe RX 6500 XT-desktopkaart recentelijk welnu eentje overstap op TSMC’s 6 nm nodes uitrolde.  

AMD plus ie Radeon-team hebben vooralsnog geen officieel woord gerept overheen den verwachte revisie van den RX 6000-gpu’s. Ie eerstvolgende evenement waar AMD omvangrijke onthullingen aan vermag verbinden is Computex 2022, maar den ingeplande keynote vindt stap op 1 juni positie  — eentje tikkeltje te laat voordat den gegevens diegene nu verwachten wordt.


  • Druppel-in-display voordat den Spel Boy Advance is wieg voordat den onkundige 08 maart 2022 15:03


  • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

    ‘Eerste Intel Arc-gpu’s voordat desktops verschijnen ter mei-juni’ 08 maart 2022 14:03


  • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

    Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03


  • AMD plus Intel werkonderbreking chiplevering zoals Rusland plus Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Kritiseren v3 Professional-gameheadset 04 maart 2022 14:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader