Dead Space-livestream wordt aanstaande vrijdag gehouden


“Motive nodigt jij uit ter ene verfrissend onderdeel ter hun reeks waarin zij ene vroege opbergblik op ontwikkeling geven plus watten den remake van den spel precies inhoudt.” Den livestream wordt vrijdag wegens 19:00 uur Nederlandse tijdstip uitgezonden via onderstaande YouTube-video.

Den remake van Dead Space moeten nog immer idem vertelsel zei overheen Isaac Clarke diegene op ene mijnschip genaamd den USG Ishimura zit plus daarginds tegen bizarre Necromorphs vecht plus intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Welnu willen er meer details rondom ie vertelsel gegeven wordt ter vergelijking met ie origineel.

Gunner Wright, den uitvoerder diegene Isaac speelde ter den eerdere Dead Space-games, kruipt wederom ter den vel van ie personage. Te ie origineel wasgoed Isaac schier stilzwijgend, maar dat is ter dit nieuwe versie van den spel noch ie geval – hoewel zullen hij noch onveranderlijk ter zijn eentje tegen zichzelf praten.

Voorheen gaf EA Motive hoewel aan dat den gehele spel naadloos aan moeten voelen, zonder wisseling van camerastandpunt of laadschermen tijdens ie gamen zelf. Zowel moeten Necromorphs uitbuiten van hun lichaamsdelen weer ene important onderdeel van den aanvalstactiek wordt, hoewel is daarginds nu den potentie bijgekomen wegens den vel van dit wezens “over te pellen”.

Dead Space moeten op ene nog onbekend ogenblik op PlayStation 5, Xbox Series X plus S plus pc uitkomen.


 • State of Play

  Sony zendt morgenavond ene nieuwe State of Play uit 08 maart 2022 16:03


 • Nieuwe Steam Deck-reserveringen wordt stap vanaf vierde kwartaal geleverd 08 maart 2022 15:03


 • Rocket League

  Zesde seizoen Rocket League begint ochtend 08 maart 2022 15:03


 • Render van de AMD Radeon RX 6000 videokaart.

  Verwachte revisies voordat RX 6000-gpu’s verschijnen mogelijk ter april 08 maart 2022 15:03


 • Glover

  Klassieke Nintendo 64-platformer Glover komt zoals pc 08 maart 2022 15:03Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader