Deze personages zitten in de Character Collection van Lego Star Wars: The Skywalker Saga


Wanneer Lego Strak Wars: The Skywalker Saga ter april uitkomt, krijgen toneelspelers rechtstreeks toegang totdat dlc gebaseerd op tv-serie The Mandalorian. Helaas zou Grogu, of Zuigeling Yoda, noch eentje speelbaar personage zijn. Den The Mandalorian-dlc is onderdeel van den Character Collection-seizoenspas, diegene ter totaal zeven dlc-pakketten inhouden.

Den eerste pakketten diegene vacant komen The Mandalorian (seizoen 1), Solo: A Strak Wars Story, ie Classic Characters-pakket plusteken ie Trooper-pakket. Ongeacht Grogu plusteken hoofdrolspeler Mando inhouden ie The Mandalorian-pakket zowel personages Greef Karga, Cara Dune, IG-11 plusteken Kuill.

Den toevoeging van Cara Dune is mogelijk controversieel. Actrice Gina Carano, diegene den rol vertolkt ter den Disney+-serie, worden ontslagen na eentje reeks twijfelachtige socialemedia-posts met onder andere antisemitische plusteken transfobische inhoud. Bedrijven indien Hasbro plusteken Funko hebben hun Cara Dune-actiefiguren alhoewel gecanceld, maar zij zit dus welnu ter Lego Strak Wars: The Skywalker Saga.

Ie Solo: A Strak Wars Story-pakket inhouden eentje jonge Han Solo, Chewbacca plusteken Lando Calrissian, maar zowel Qi’ra, Tobias Beckett plusteken Enfys Nest.

Ie Classic Character-pakket is zoals den naam doet vermoeden gebaseerd op den Original Trilogy, plusteken inhouden personages indien Luke Skywalker, Princess Leia plusteken Darth Vader. Dit postpakket is óók identiek op den releasedag van The Skywalker Saga vacant voordat pre-orders, plusteken zou zowel vacant komen voordat kopers van den Character Collection (vanaf 19 april).

Op 19 april kunnen toneelspelers ie Rogue One: A Strak Wars Story-pakket verkrijgen, met erin personages indien Jyn Erso plusteken K/2SO.

4 mei, eentje jaarfeest voordat Strak Wars-fans (“May the 4th be with you”), staat ter ie teken van eentje dlc-pakket dat gebaseerd is op ie tweede seizoen van The Mandalorian, plusteken eentje postpakket dat gebaseerd is op animatieserie The Bad Batch. Onder andere Boba Fett, Moff Gideon plusteken Bo Katan wordt dan toegevoegd.

Wie ie spel vooruitbesteld krijgt zowel eentje uitsluitend speelbaar personage ter den vorm van ‘Classic Obi-Wan Kenobi’.

Lego Strak Wars: The Skywalker Saga komt op 5 april uit voordat pc, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X plusteken S plusteken Nintendo Switch.


 • State of Play

  Sony zendt morgenavond eentje nieuwe State of Play uit 08 maart 2022 16:03


 • Nieuwe Steam Deck-reserveringen wordt stap vanaf vierde kwartaal geleverd 08 maart 2022 15:03


 • Rocket League

  Zesde seizoen Rocket League begint ochtend 08 maart 2022 15:03


 • Render van de AMD Radeon RX 6000 videokaart.

  Verwachte revisies voordat RX 6000-gpu’s verschijnen mogelijk ter april 08 maart 2022 15:03


 • Glover

  Klassieke Nintendo 64-platformer Glover komt zoals pc 08 maart 2022 15:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader