Elden Ring kan toch zonder mod gepauzeerd worden


Televisiekanaal mits den meeste games van FromSoftware schenkkan Elden Stadionring officieel noch gepauzeerd wordt. Dit is gedeeltelijk wegens den speler immer bedachtzaam te liefhebben plus zij eentje ongemakkelijk intu te geven, plus gedeeltelijk omdat andere toneelspelers op elk ogenblik te den spel van iemand verschillend kunnen komen. 

Voordien worden er alhoewel eentje mod uitgebracht waarmee den pc-versie van Elden Stadionring weliswaar gepauzeerd kon wordt. Nu zijn toneelspelers er achter gekomen dat te ieder geval den pc- plus Xbox-versies van Elden Stadionring zowel zonder mod gepauzeerd kunnen wordt.

Wanneer toneelspelers te hun inventaris eentje uitleg oproepen overheen eentje bepaald voorwerp, wordt den in-game aktie gepauzeerd. Toneelspelers doet dit doorheen te ie menukaart zoals hun inventaris te gaan, op Help te verklikken plus vervolgens voordat ‘menukaart explanation’ te selecteren. Ie is redelijk omslachtig, maar werkt dus welnu.

Stap geleden liet Elden Stadionring-regisseur Hidetaka Miyazaki te eentje vraaggesprek weten dat FromSoftware noch van project is wegens den moeilijkheidsgraad te toekomstige games zoals beneden te halen. “Ie is onze identiteit.”


 • Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök recyclet erop los 09 maart 2022 12:03


 • Camp Cretaceous-dlc voordat Jurassic World Evolution 2 nu vacant 09 maart 2022 10:03


 • Star Trek: Resurgence

  Uitgebreide gameplay van Strak Trek: Resurgence getoond 09 maart 2022 10:03


 • Final Fantasy 8

  Final Fantasy-website rondom vijfendertigste jubileumjaar online 09 maart 2022 10:03


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Den Puinhoop Chamber te Tiny Tina’s Wonderlands 09 maart 2022 09:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader