RTX 3090 Ti verschijnt op 29 maart


Volgens VideoCardz doet Nvidia den nieuwe topkaart zowel op 29 maart wegens 15:00 uur (Nederlandse tijdstip) uit den lappen, met rechtstreeks zowel den lancering van den videokaart. Tegelijkertijd dienen zowel den internationale review-embargo’s te vervallen, waaronder diegene van partnermodellen van den RTX 3090 Ti. 

Den put voordat alle reeds geverifieerde gegevens is ene uitgebreide embargo-tijdlijn, diegene zoals ie schijnt rechtstreeks van Nvidia zelf kwam. Dit lijkt verder volledig overeen te komen met voorspellingen diegene staart vorige week circuleerden op den fora van Chiphell.

Screenshot van enkele geruchten die op de fora van Chiphell gedeeld werden over de GeForce RTX 3090 Ti van Nvidia.

Te diezelfde rits geruchten worden zowel openlijk gesproken overheen ene “complete vervanging van ie herinneringsvermogen” op den RTX 3090 Ti, watten mogelijk totdat ie uitstel geleid zullen kunnen hebben. Tijdens den originele boodschap had Nvidia namelijk toegezegd “straks te januari meer te zei” overheen den gpu, maar vervolgens bleef ie wekenlang doodstil overheen den landkaart. 

Ie vermeende uitstel heeft mogelijk iets te maken gehad met den GDDR6X-modules diegene foutief op den printplaat van den nieuwe RTX 3090 Ti plaatsen werden. Toch wasgoed hoewel beroemd dat ie Ti-model overheen zullen stappen op 21 Gbps-modules, waar den originele RTX 3090 ie deed met ene maximale bandbreedte van 19,5 Gbps.

Ongeacht den vergrote bandbreedte is den RTX 3090 Ti noch kwijt veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Ie nieuwe prototype telt twee nieuwe gpu-clusters  — 84 te totaal — plus weet standaard hoewel ietwat verhoogde kloksnelheden. Welnu zullen den landkaart ene TGP van 450 watt vergen, tegenover den hoewel stevige 350 watt van ie origineel.

Wollig is vooralsnog welnu watten voordat richtprijs Nvidia aan den nieuwe hoogvlieger wil zweven. Dat horen wij hoogstwaarschijnlijk op 29 maart stap. Origineel kende den RTX 3090 ene vraagprijs van 1.499 dollar; vermoedelijk ligt diegene van den RTX 3090 Ti nog enkele honderden dollars hoger.


 • Close-up van de Apple M1 Ultra-chip, welke bestaat uit twee M1 Max-chips ineen.

  Apple’s nieuwe M1 Ultra-chip zullen sneller zijn dan RTX 3090 09 maart 2022 16:03


 • Render van de AMD Radeon RX 6000 videokaart.

  Verwachte revisies voordat RX 6000-gpu’s verschijnen mogelijk te april 08 maart 2022 15:03


 • Druppel-in-display voordat den Spel Boy Advance is wieg voordat den oningewijde 08 maart 2022 15:03


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  ‘Eerste Intel Arc-gpu’s voordat desktops verschijnen te mei-juni’ 08 maart 2022 14:03


 • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

  Hackers achter Nvidia-lek hebben zowel Samsung geïnfiltreerd 07 maart 2022 12:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader