Uitstel Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp wegens oorlog Oekraïne


Dat meldt den uitgeverij via Twitter. Ie spel zullen origineel op 8 april uitkomen, maar is nu eentje onbepaalde tijdstip uitgesteld “wegens actuele gebeurtenissen te den wereld”. Eentje nieuwe releasedatum zullen straks onthuld wordt, maar wanneer is noch beroemd. Nintendo zullen den loop van den oorlog te Oekraïne te den gaten liefhebben.

Den remake van ie Spel Boy Advance-strategiespel stond origineel op den programma voordat december van vorig schooljaar, plus worden uitgesteld zoals 8 april van dit schooljaar. Omdat ie spel volledig te ie teken staat van oorlog, met gewelddaddige – zij ie cartooneske – confrontaties tussen manschappen, vond Nintendo dit geen geschikt ogenblik voordat ie uitbrengen van Re-Boot Camp.

Ie is verder noch den eerste keer dat Advance Wars ongemak ondervindt wegens gebeurtenissen te den wereld. Ie originele spel kwam op 10 september 2001 uit te Noord-Amerika, precies eentje dag voordat den aanslagen op 9/11, met mits gevolg dat den Europese versie van ie spel worden uitgesteld zoals ie daaropvolgende schooljaar. Ter Japan moesten zij zelfs wachten totdat den gedichtenverzameling Spel Boy Wars Advance 1 + 2 te 2004 uitkwam. 


 • Gotham Knights

  Gotham Knights krijgt releasedatum: 25 oktober 2022 09 maart 2022 15:03


 • Fifa Ultimate Team

  Raad van State: ‘Kansspelautoriteit had EA geen dwangsom mogen opleggen voordat lootboxes Fifa’ 09 maart 2022 15:03


 • Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök recyclet erop los 09 maart 2022 12:03


 • Camp Cretaceous-dlc voordat Jurassic World Evolution 2 nu vacant 09 maart 2022 10:03


 • Star Trek: Resurgence

  Uitgebreide gameplay van Strak Trek: Resurgence getoond 09 maart 2022 10:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader