Gamescom gaat dit jaar zowel fysiek als online door


Dat heeft den organisatie bekendgemaakt middels ene persbericht. Gamescom worden den afgelopen twee klas louter online gehouden ter zwachteling met ie coronavirus. Nu schenkkan den platvink volgens den organisatie echter weer lichamelijk plaatsvinden. 

Welnu wordt er reserve maatregelen getroffen wegens den verspreiding van ie coronavirus zo veel mogelijk ter te perken. Zo komen er digital rijen plusteken wordt er minder kaartspel aan consumenten verkocht dan gewoon. Te Duitsland werden er gisteren ter 24 uur tijdstip 250.000 nieuwe coronabesmettingen vastgelegd.

Zoals gewoonlijk wordt den platvink ter Keulen, Duitsland gehouden. Ie doelwit van den organisatie is daarnaast wegens er ene ‘groene’ platvink van te maken onderbrak ie co2-neutraal te maken. Dit gebeurt onder andere via vrijwillige giften van standhouders plusteken gas plusteken onderbrak ie planten van bomen ter ie Gamescom-bos.

Hoe ie online gedeelte van Gamescom dit klas er precies uit gaat zien, is nog noch beroemd. Welnu wordt wederom Gamescom Opening Night Live gehouden, waar diverse volgende games wordt onthuld plusteken getoond. Gamescom wordt dit klas van 24 totdat plusteken met 28 augustus gehouden.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken inlichting op ene rij 10 maart 2022 15:03


 • Bungie

  Bungie zoekt werknemer voordat nieuwe third-person actiegame 10 maart 2022 14:03


 • Voortzetting op PC Building Simulator verschijnt dit klas 10 maart 2022 14:03


 • Final Fantasy 8

  Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music 10 maart 2022 14:03


 • Monster Hunter Rise

  Monster Hunter Rise ene week lang kosteloos speelbaar via Switch Online 10 maart 2022 14:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader