Grid Legends wil snel scoren zonder veel uit of in te halen


Dat laatste is te elk geval lastig wegens aan te dicteren, zeker indien jou eentje werkelijke raceliefhebber bent diegene waarde hecht aan eentje bepalen mate van authenticiteit. Nu verwachten niemand van Grig Legends ie uiterst waarheidsgetrouwe rijgedrag – dat wasgoed namelijk zowel noch ie geval te voorgaande porties te den reeks. Grid wasgoed plusteken is den toegankelijkere plusteken sensationelere opvolger van TOCA / DTM Wedstrijd Driver, waarmee Codemasters te den jaren rond den millenniumwisseling racefans succesvol knecht.

Maar den inspiratieloze plusteken vooral gevoelloze methode waarmee bolides zichzelf te den nieuwste waardigheidstitel permitteren regeren, stelt eentje ietsje teleur. Zowel met alle hulpmiddelen uit, gaan vrijwel alle automaat’s indien op spoorlijn overheen den parcours. Ie (rij)vreugde van dit spel wordt ermee reeds te den zaad gesmoord. Jouw schenken gas, remt plusteken stuurt eentje ietsje te den bochten. Den ene bolide gaat weliswaar watten harder dan den ander, maar zelden vertalen zij hun inherent kenschetsend. Dat is verder geen kolossaal vitaal probleem: voordat wie vooral ongecompliceerd wil racen op afgesloten circuits, is Grid Legends eentje kerks, recht-toe-recht-aan arcaderacer.

Nipt indien Netflix

Den nadruk ligt te Grid Legends noch zozeer op ie zo ja mogelijk regeren van jou automaat, indien welnu ie uitdelen plusteken ontwijken van eentje beukenboom op zijn tijdstip. Sterker nog, duw- plusteken trekwerk te duels met jou tegenstanders wordt aangemoedigd, want letterlijk elke handeling levert jou tijdens den wedstrijd punten op. Liefst onder begeleiding van (letterlijk) vuurwerk, lasershows plusteken joelend publiek. Aan audiovisuele sensatie geen krapte dus. Nu treedt te dat opzicht reeds gauw eentje bepalen mate van inflatie op, want reeds diegene elementen zijn zelfs dominant indien jou te jou eentje gewoon watten oefenrondjes wilt rondtollen.

Den nadruk op melodramatische elementen blijkt nog eentje stuk nadrukkelijker te den nieuwe verhaalmodus waarmee den spel te koop loopt: Driven to Glory. Dit ingevolge échte acteurs gespeelde scenario leunt sterk op Netflix’ documentairereeks Drive to Survive overheen den Formule 1, maar komt indien verdicht werkgelegenheid noch intact hevig sterk uit den verf. Ie acteerwerk is te dik aangezet wegens te kunnen overtuigen, maar terwijl neemt ie vertelsel zichzelf te serieus wegens indien eentje soort mockumentary te wordt beschouwd. Daarbij valt ie geheel voordat werkelijke autosportkenners ingevolge den mand met onlogisch gewoonte van bepalen termen.

Plus dan hebben wij ie nog noch ooit gehad overheen den zwakke listig met ie daadwerkelijke racen tussen dit stukjes acteerwerk ingevolge. Want hoewel jou indien anonieme ‘Driver 22’ indien eentje rookie wordt neergezet, is ie zelfs op hogere niveaus noch intact lastig wegens den successen aan mekaar te rijgen. Wieg, maar indien jou prestaties plusteken status te daaropvolgende videoscènes weer wordt gebagatelliseerd – zelfs ingevolge jou ‘geoefend’ teamgenoot, zowel nadat jou haar hardvochtig achter jou hebt lijdelijk – kunnen wij welnu spreken van eentje ergerlijk stukje ‘ludo-narratieve dissonantie’.

Overheen den parcours neerkwakken

Daarnaast is verder zowel eentje meer conventionele carrièremodus vacant, reeds voelt diegene enigszins indien los zand. Er is geen helder intu voordat voortgang plusteken zowel ie beheren van jou inherent automaat, teamgenoot plusteken hoofdtechnicus zit ietwat verstopt te den menukaart’s. Zeker voordat korte speelsessies is ie dan werkelijk leuker wegens gewoon watten losse races te rijden, waarbij jou alles zoals inherent voorliefde kunt klaarmaken wegens gewoon even lekker overheen den parcours te neerkwakken. Dat laatste schenkkan trouwens zowel best lief indien jou online wilt racen. Den nieuwe potentie wegens te één keer te eentje (zelfs reeds lopende) wedstrijd mee te doet met anderen valt zelfs fijn innovatief te noem.

Weliswaar: waar Forza Horizon 5 plusteken Gran Turismo 7 overvallen indien racegames voordat den nieuwe mensenleven spelcomputers diegene zowel op den uitgaande vacant zijn, voelt dat te Grid Legends precies tegenovergesteld. Ie is zeker geen lelijke spel, maar ondanks tal van gevolgen (zowel op ie regio van weerseffecten plusteken nachtraces) plusteken eentje vrij stabiele framerate, laat den PlayStation 5-versie jou zowel geen ogenblik écht op ie puntje van jou racestoel zitten.

Welnu weer wieg: den originele plusteken zeer brede uitverkoring aan automaat’s, met zeldzame pareltjes zoals den Porsche 917/30 plusteken den Ferrari F40 Competizione. Met dat soort machines kun jou jou prima vermaken, reeds geldt dat werkelijk zowel voordat eentje wedstrijd met Mini’s ingevolge den verregende straten van Londen. Op zulke momenten doet Grid Legends zelfs denken aan den hoogtijdagen van Project Gotham Racing. Maar te den buurt van diegene kwaliteit komt dit nieuwe waardigheidstitel werkelijk zelden. Uiteraard dan zowel, dat Codemasters’ nieuwste werkgelegenheid zichzelf zowel noch feitelijk staande weet te liefhebben te midden van actuele grootheden te ie racegenre.

Grid Legends is getest op PlayStation 5 plusteken nu verkrijgbaar, zowel op PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc.


  • Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök recyclet erop los 09 maart 2022 12:03


  • Triangle Strategy laat gameplay linksom ligt 07 maart 2022 09:03


  • Review: Razer Losbreken v3 Voor-gameheadset 04 maart 2022 14:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader