Monster Hunter Rise een week lang gratis speelbaar via Switch Online


Ie gaat wegens den volledige versie van den spel. Ie spel is voordat Switch Online-leden vanaf ochtend ene week lang kosteloos speelbaar totdat plusteken met volgende week donderdag. Logischerwijs vermag geboekte voortgang zowel meegenomen wordt zoals den gekochte versie na den proefperiode.

Voorheen dit week worden aangekondigd dat er op 15 maart wegens 15:00 uur ene livestream wordt uitgezonden waarin den nieuwe betaalde vergroting van Monster Hunter Rise, genaamd Sunbreak, centraal staat. Den livestream moeten ruwweg twintig minuten beslaan plusteken ene nieuwe trailer plusteken meer kennisoverdracht overheen den vergroting bevatten, zoals ie vertelsel, den monsters plusteken nieuwe locaties.

Monster Hunter Rise verscheen vorig schooljaar op Nintendo Switch plusteken is sinds januari dit schooljaar zowel op pc verkrijgbaar. Vorig schooljaar worden den vergroting Sunbreak aangekondigd. Sunbreak wordt ene betaalde vergroting vol met nieuwe locaties plusteken monsters. Den vergroting moeten ergens dit zomer verschijnen.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op ene rij 10 maart 2022 15:03


 • Bungie

  Bungie zoekt werknemer voordat nieuwe third-person actiegame 10 maart 2022 14:03


 • Voortzetting op PC Building Simulator verschijnt dit schooljaar 10 maart 2022 14:03


 • Final Fantasy 8

  Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music 10 maart 2022 14:03


 • Gamescom

  Gamescom gaat dit schooljaar zowel lijfelijk mits online wegens 10 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader