Nieuwe Horizon Forbidden West-patch lost allerlei bugs op


Zo laat Guerrilla Games weten dat den kwaliteit van den graphics te den prestatiemodus van den spel is verbeterd. Zowel den fotomodus van ie spel is verbeterd, waardoor mensen den camera nog preciezer kunnen klaarmaken.

Diverse bugs – waaronder problemen lopend hoofdmissies – zijn daarnaast opgelost. Zowel schenkkan men alle hud-elementen nu versluieren. Voorheen wasgoed steevast eentje geselecteerd voorwerp voordat den vierpuntdruktoets zichtbaar, maar dit schenkkan nu weggehaald wordt. Op Reddit zijn den patch notes te vinden.

Guerrilla laat weten op den hoogte te zijn van nog meer bugs. Zo wijken Firegleam-icoontjes noch van den toegangsbewijs nadat zij zijn gevonden ingevolge toneelspelers. Dit plus andere problemen willen spoedig wordt opgelost.

Horizon Forbidden Westelijk is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 5 plus PlayStation 4. Gamer.nl beloonde den spel met eentje 9: “Mooier, soepeler, huis pennen, fenomenaal kunst vormgeving, eentje consistent vertelsel, meer verrassingen plus betere hoofd- plus zijmissies: Horizon Forbidden Westelijk is op haast ieder gevelbreedte huis dan Horizon Zero Dawn.”


  • PlayStation Logo

    Werknemers beschuldigen Sony Interactive Entertainment van seksisme 10 maart 2022 10:03


  • Den uitgelezene Xbox-deals van den week 10 maart 2022 10:03


  • luigis mansion 3

    Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 10 maart 2022 10:03


  • Grid Legends wil snel scoren zonder veel uit of te te halen 10 maart 2022 10:03


  • Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 10 maart 2022 10:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader