Speedrunner speelt Elden Ring in tweeënhalf uur uit


Dat wordt waargenomen mits eentje indrukwekkende prestatie, omdat Elden Stadionring mits FromSoftware-game hevig uitdagend is plus daarnaast eentje open wereld bevatten. Den speler heeft veel rondgereden op Torrent, allerlei chefs overgeslagen plus zoveel mogelijk creatieve omgangsvormen tweedehands wegens zo snel ie einde van den spel te penetreren. Den speelsessie schenkkan hieronder bekeken wordt, nu zitten daarginds logischerwijs welnu spoilers ter.

Elden Stadionring is nu verkrijgbaar voordat PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S plus pc. Den spel scoorde eentje 9,5 op Gamer.nl: “Elden Stadionring leent eentje heleboel van Dark Souls plus eentje ietsje van Bloodborne plus Sekiro. Met den blauwdrukken van diegene games ter handen is FromSoftware gaan opbouw plus opbouw. Ie resultaat is eentje kolossaal goede openwereldgame diegene zowel qua schelp mits detail eentje onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor zowel afschrikt.”


 • State of Play

  Hier bekijk jij vanaf 23:00 uur den PlayStation State of Play 09 maart 2022 17:03


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 09 maart 2022 16:03


 • Screenshot van de RTX 3090 Ti-videokaart die gedurende Nvidia's CES 2022-presentatie onthuld werd.

  RTX 3090 Ti verschijnt op 29 maart 09 maart 2022 16:03


 • Close-up van de Apple M1 Ultra-chip, welke bestaat uit twee M1 Max-chips ineen.

  Apple’s nieuwe M1 Ultra-chip zullen sneller zijn dan RTX 3090 09 maart 2022 16:03


 • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  ‘Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-demo komt uit tijdens State of Play’ 09 maart 2022 15:03Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader