Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music


Ie kanaal is hier te opzoeken plus laat mensen kosteloos zoals rietje uit diverse games van den Japanse uitgeverij luisteren. Ie gaat wegens meer dan zestig albums, waaronder soundtracks van Final Fantasy 8, 8 plus 7 Remake, Chrono Trigger plus Nier Automata. Meer albums kunnen gevonden wordt ingevolge op den namen van componisten te zoeken. Zo vermag men ingevolge op Nobuo Uematsu te zoeken negentien albums vinden.

Square Enix laat weten dat ie ter den toekomst video’s upload diegene kantelen wegens den aanwezige rietje. Zo willen er vraaggesprek met diverse componisten live komen. Zowel zijn er speellijsten, waaronder ‘Mellow Minstrel Mix’, dat op den decor opgezet vermag wordt tijdens ie werken of studeren.

Logischerwijs is dit eentje methode voordat Square Enix wegens andere mensen te verbieden zelf Square Enix-muziek te uploaden. Ie verstrekken ventilatoren echter ter ieder geval den optie rietje van den uitgeverij te luisteren. Den laatste tijdstip is Nintendo regelmatig ter opspraak gekomen omdat ie video’s met rietje uit hun games offline laat halen, maar zelf geen methode biedt voordat ventilatoren wegens hun rietje online te luisteren.


 • Voortzetting op PC Building Simulator verschijnt dit schooljaar 10 maart 2022 14:03


 • Monster Hunter Rise

  Monster Hunter Rise eentje week lang kosteloos speelbaar via Switch Online 10 maart 2022 14:03


 • Gamescom

  Gamescom gaat dit schooljaar zowel lijfelijk indien online ingevolge 10 maart 2022 14:03


 • switch oled

  Nintendo verscheept geen producten meer zoals Rusland 10 maart 2022 13:03


 • Ubisoft start testprogramma voordat vaak uitgestelde Skull and Bones 10 maart 2022 11:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader