Werelden botsen in Forspoken


Den ‘Worlds Collide’-trailer is hieronder te bekijken. Te den trailer is te zien hoe hoofdpersoon Frey haar magische krachten plusteken snelle manoeuvres tweedehands wegens ie op te nemen tegen vijanden.

Voorheen dit week worden Forspoken uitgesteld zoals 11 oktober. Den spel stond werkelijk gepland voordat ene release op 24 mei, maar dat blijkt noch realiseerbaar. “Wij hebben indien visie ene gamewereld plusteken held te leveren waar gamers nog jaren van willen lust, dus ie is hevig vitaal dat wij ie zo krijgen. Den komende maanden gaan wij onzerzijds volledig uitbalanceren op ie perfectioneren van den spel. Wij kunnen noch wachten totdat jullie Frey’s trektocht dit najaar geoefend.”

Forspoken draait wegens Frey Nederland, diegene van New York te ene fantasievol universum genaamd Athia arriveert. Frey is ene schijnbaar normale vrouw diegene haar omtrek vermag beïnvloeden plusteken dat vermag toepassen te gevechten. Den spel wordt ontwikkeld vanwege Luminous Productions, ene Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. Forspoken verschijnt op PlayStation 5 plusteken pc.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 10 maart 2022 15:03


 • Bungie

  Bungie zoekt werknemer voordat nieuwe third-person actiegame 10 maart 2022 14:03


 • Voortzetting op PC Building Simulator verschijnt dit klas 10 maart 2022 14:03


 • Final Fantasy 8

  Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music 10 maart 2022 14:03


 • Monster Hunter Rise

  Monster Hunter Rise ene week lang kosteloos speelbaar via Switch Online 10 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader