Xbox Series-update maakt games vastpinnen voor Quick Resume mogelijk


Quick Resume maakt ie mogelijk wegens maximaal zes titels op den oorzaak te permitteren kolken wegens naadloos tussen games te wissen. Den functie is onderbeen vacant op Xbox Series X plus S. Dankzij den update kunnen toneelspelers maximaal twee games vastprikken, waardoor ie nog gemakkelijker is wegens te schakelen tussen games.

Den update schenken eigenaren van den console zowel den potentie wegens den Share-knop eentje andere functie te geven. Zo vermag men er voordat zorgen dat den Share-knop indrukken er voordat zorgt dat den vriendenlijst wordt ontsloten of ie sound wordt gemute. Meer details overheen den update zijn op den Xbox-site te oplezen.

Xbox


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisgeving op eentje rij 10 maart 2022 15:03


 • Bungie

  Bungie zoekt werknemer voordat nieuwe third-person actiegame 10 maart 2022 14:03


 • Voortzetting op PC Building Simulator verschijnt dit klas 10 maart 2022 14:03


 • Final Fantasy 8

  Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music 10 maart 2022 14:03


 • Monster Hunter Rise

  Monster Hunter Rise eentje week lang kosteloos speelbaar via Switch Online 10 maart 2022 14:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader